Before and After / Muswell House

From claustrophobic to bright and airy

We removed that ugly breakfast bar that seemed to dwarf down the dining space allowing more light to get through. The existing kitchen was in fairly good conditions therefore we decided to revamp it by updating the worktop and painting over the splashback tiles, rather than replacing the whole lot.

 

Advertisements

Comments, anyone?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s