The Bow Den

Tear down the walls!

Day 1 was a milestone. It is incredible how much bigger and brighter the flat looks without those partition walls.  We wanted to achieve that contemporary look without having to spend a mint on refurb and we work our way around big structural works that required a technical engineer.

The Bow Den is taking shape despite the huge deal of dust, plaster, and building tools scattered all around while we’re ‘camping’ in the property!   

Advertisements

Comments, anyone?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s